Soop Home

Soop Home

Temizlik alışkanlıklarımız, yıllardır kullanılan kimyasal temizlik malzemelerinin etkili olduğuna dair yanlış bir inançla şekillendi. SOOP ile kanıtlamaya çalıştığımız en önemli konu, doğal içerikli temizlik ürünlerinin de  yüksek temizlik performansı gösterebileceğine tüketiciyi inandırmak. Ürünlerimizi kullananlardan aldığımız olumlu yorumlara teşekkür ediyoruz. Şimdi sözümüz bu ilk adımı bile atmaktan çekinenlere.

Kimyasal temizlik malzemeleri, çamaşır suyu, deterjanlar ve ağır temizlik maddeleri gibi güçlü bileşenler içerir. Bu maddeler, solunduğunda, cilde temas ettiğinde veya yanlışlıkla yutulduğunda ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Özellikle astım, alerjik reaksiyonlar, cilt tahrişi ve hatta hormonal bozukluklar gibi sağlık sorunlarına yol açabilirler. Oysaki doğal temizlik ürünlerinin (SOOP) içerisinde yer alan sirke, limon suyu, arap sabunu, kabartma tozu ve doğal sabunlar gibi mutfakta bulunan malzemeler, yüzeyleri dezenfekte etmek ve lekeleri çıkarmak için oldukça etkilidir. Özenle seçilen kokular, sağlık ve kalite politikamız çerçevesinde ürünlerimize göre formüle edilmektedir.

SOOP Home, çevre dostudur. Su kaynaklarını kirletmez. Hayvanlar üzerinde test edilmez. Vegan ve hayvan dostu sertifikalarına sahiptir. Şimd SOOP Home ürünleri ile tanışma zamanı.

Tüm ürünlerimiz doğal kaynaklı formülleri ile büyük bir hassasiyetle üretilir. “SOOP Home Mutfak”, “SOOP Home Beyaz Sabun Bazlı Yüzey Temizleyici” ve “SOOP Home Genel Amaçlı Sprey Temizleyici”, “SOOP Bulaşık Temizleyici” hiçbirinde KLOR, SLES, FOSFAT, PARABEN, BOYA ve PETROKİMYASAL madde bulunmuyor.

Sonraki gönderi

Soop Baby
Soop Hand

Yorum yazın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.